top of page

Welkom bij Studio Realign

 

Bij Studio Realign is de filosofie  dat ons lichaam is gemaakt om fysiek actief te zijn en dat elke persoon de mogelijkheid heeft om het onderste uit de kan te halen met elk zijn eigen middelen.

 

Soms vergeten we dat onze gezondheid een van de meest belangrijke bezitting in het leven is. Gelukkig is het in het overgrote deel van de gevallen iets waar we zelf weer de controle over kunnen krijgen.

 

Studio Realign’s visie is dat wanneer men de controle over hun gezondheid weer zelf in handen krijgt, men hun lichaam meer gaat gebruiken op een functionele en plezierige manier.

 

Fysiotherapie en Pilates zijn geweldige middelen om obstakels mee te overwinnen die men ervan weerhoudenom hun doelen te bereiken. Dit is een voortdurend proces waarbij educatie en bijbehorende technieken toegepast worden om eventuele negatieve bijzaken te voorkomen. Hierdoor komen ieders doelen binnen handbereik.

Subscribe for Studio Realigns newsletter

Never miss an update

Name

Email

NEWS
  • 25/02/2019:   Ik ben tot 09/04/2019 of zwangerschapsverlof. De lessen kan je verder online op deze website boeken. Hiervoor heb ik drie vervangsters die  leuke  lessen in mijn studio op dezelfde tijden aanbieden.   Het zou iets langer  dan gewoon duren totdat    ik emails kan beantwoorden. Excuses voor het ongemak!

 

  • 28/08/2017: Hartelijke dank aan Chantal van de Berg voor onzer nieuwe video:

  • 22/06/2017  Studio Realign is trots op de versterking van het team.  Radka Peluhova  geeft  vanaf nu regelmatig de lessen op dinsdag en donderdag. Zij is ook de specilaist voor de postnatal- en zwangerschapspilates lessen. Tot nu geeft zij de lessen allen maar in het engels.

Fysiotherapie en Pilates in Eindhoven

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page